Nedkøling af EDB- og serverinstallationer

En virksomheds interne og eksterne kommunikation samles typisk som et hardware-knudepunkt med servere og andre it-installationer i ét rum. Temperaturen stiger i sådan et lokale pga. den varme, der afgives fra maskinerne, og denne temperaturstigning kan være kritisk for maskinernes levetid og driftssikkerhed.

Det er en myte, at temperaturen i et edb-rum skal være så lav som muligt – det er typisk nok at holde en rumtemperatur mellem 18 og 25 grader for at sikre effektiviteten og hastigheden på processorerne. Det er langt vigtigere at holde en konstant temperatur i lokalet.

Til at holde den konstante temperatur er et airconditionanlæg den optimale løsning. Med en aircondition kan man sætte temperaturen på temperatur. På den måde holdes temperaturen konstant og sikrer maksimal driftssikkerhed på it-installationerne og køleanlægget selv bruger mindst muligt strøm. Samtidig vil anlægget ikke blive overbelastet og kan således være driftssikker i mange år fremover.

Dansk Aircondition A/S har specialiseret sig i nedkøling af it-installationer og har leveret køleanlæg til op mod 500 kunder i Danmark.

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker et godt tilbud.

Vi hjælper med at finde den rette løsning

Viaen belastningsberegning på rummet kan vi analysere, hvor stor en varmebelastning, der skal fjernes fra rummet. Samtidig ser vi på, hvordan en installation kan udføres.

Når man op over 5-6kW varmebelastning på rummet, anbefaler vi, at man opdeler kølingen på to mindre maskiner, således at man altid har 50% kølekapacitet til rådighed, hvis der er driftsstop på det ene anlæg.

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg hos jer, hvor vi sammen finder en løsning på jeres kølebehov. Vi kan samtidig garantere Danmarks bedste priser på installationerne.

Vægmonterede splitanlæg

2,6 – 7,5 kW køl/varme

Et vægmonteret airconditionanlæg er en elegant og tidløs løsning på temperaturregulering. Ønsker du en behagelig aircondition, hvor komfort er i fokus, så er denne løsning optimal og kan anvendes de fleste steder, det være sig i butikken, på kontoret, på klinikken eller restauranten… eller hvad med den private bolig? 
Landsdækkende service
Vi kører i hele DK
Professionelle
Specialuddannet kølemontør
Eksperter på området
Over 20 års erfaring

Dansk Aircondition A/S

Ærøvej 3
9800 Hjørring
CVR: 21153192

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 70 10 69 00
E-mail: info@dansk-aircondition.dk

Webbureau ITTP