Få et sundere indeklima med klimaanlæg til erhverv

Hos Dansk Aircondition tilbyder vi klimaanlæg til kontor til fornuftige priser. Gennem en årrække har kontormiljøerne ændret sig, så flere og flere mennesker sidder i kontorlandskaber foran computere i mange timer hver dag. 

Det har affødt en større opmærksomhed på indeklimaet, da mange computere og andet EDB-udstyr opvarmer lokalerne mere end hvad godt er.

Vi forhandler klimaanlæg til erhverv for kunder i hele landet.

Aircondition til kontor forhindrer sløvhed og træthed

For virksomheden er følgerne af dårligt indeklima til at mærke. Undersøgelser viser, at hvis en person ikke har termisk komfort (fx har det for varmt), vil man opleve op til 50% reduktion i arbejdsydelse. Man arbejder langsommere og mere ukoncentreret, da varmen nedsætter ydeevnen. Man føler sig usammenhængende og bliver lettere distraheret. 

Derfor er det afgørende for en arbejdsplads at have et hensigtsmæssigt indeklima – fx med aircondition til kontor.

Dermed har medarbejderne de mest optimale betingelser for at udføre arbejdet.

Hvad angår butikker og andre erhverv, gælder en lidt anden problemstilling. Effektivitet og koncentrationsevne dykker, når sommeren fx byder på hedebølge i længere perioder. Med et klimaanlæg til erhverv sikrer man en behagelig temperatur og ren luft, der øger både arbejdsglæde for de ansatte og købelyst hos kunderne.

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker et godt tilbud.

Kontakt os og hør mere om klimaanlæg til erhverv

Ønsker du at høre om mulighederne for en aircondition til kontor? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål ang. klimaanlæg til erhverv.

Loftkasse indbygningsanlæg – Loft

Et loftmonteret airconditionanlæg er en løsning med meget stor komfort. Anlægget har 4-vejsudblæsning, hvilket giver en optimal temperaturfordeling. Det virker ved at den underkølede luft nærmest klæber til loftet og fordeler sig ned over et stort areal. Det giver den blideste form for køling , da der er tale om en stor køleeffekt ved lav lufthastighed.

Et anlæg indbygget i loftet er desuden en elegant og diskret løsning, der ikke virker forstyrrende i et ellers velindrettet kontorlokale, konferencerum, reception eller i en butik.

Aircondition til butikker og andre erhvervslokaler

Når det gælder butikker og f.eks. restaurationer, kan regulering af indeklima foregå på lidt andre præmisser, da man ikke behøver den samme, konstante temperatur i hele lokalet. Ofte kan man nøjes med at lave kolde zoner, f.eks. omkring kassearealet i en butik.

Man skal således ikke forholde sig til at investere i en løsning, der regulerer hele rummets temperatur, men blot udvælge de zoner, der skal reguleres. En stor del af vores ekspertise ligger i den rådgivning, vi giver vores kunder. Vi lægger en stor arbejdsindsats i at rådgive dig som kunde, så den løsning, vi forslår, er dækkende, men heller ikke større end nødvendigt. Derfor kan du trygt kontakte os, så kan vi sammen se på jeres behov og finde den optimale løsning.​

Luftgardiner

For butikker gælder der den særlige problemstilling, at den opvarmede eller nedkølede luft strømmer ud, hver gang døren åbnes. Det kan blive en dyr affære, især når der er store temperaturforskelle mellem ude- og indetemperatur.

Arbejdsmiljøet i nærheden af døråbningen bliver præget af denne konstante påvirkning, der giver gener i form af træk og kulde- eller varmeudsving.

Spar energi og få komfortabel temperatur

Ved at skabe et luftgardin ved dørarealet kan du både holde den opvarmede eller nedkølede luft inde og samtidig holde kulde, varme eller andre gener i form af røg, udstødningsgasser eller insekter ude af forretningen. For mennesker er gardinet derimod usynligt og uden grænser.

En undersøgelse viser, at der kan opnås energibesparelser på helt op til 70%, samtidig med at indeklimaet er stabilt og uden træk eller andre gener i nærheden af døråbningen.

Der er forskellige typer luftgardiner at vælge mellem – uden opvarmning eller med el- eller vandopvarmning, kontakt os for mere information.

Vægmonteret splitanlæg

Et vægmonteret airconditionanlæg er en elegant og tidløs løsning på temperaturregulering. Ønsker du en behagelig aircondition, hvor komfort er i fokus, så er denne løsning optimal og kan anvendes de fleste steder, det være sig i butikken, på kontoret, på klinikken eller restauranten… eller hvad med den private bolig?

Anlægget styres ved hjælp af en indbygget mikroprocessor, og du kan med ét tryk regulere temperaturen og køle eller opvarme efter behov.

Landsdækkende service
Vi kører i hele DK
Professionelle
Specialuddannet kølemontør
Eksperter på området
Over 20 års erfaring

Dansk Aircondition A/S

Ærøvej 3
9800 Hjørring
CVR: 21153192

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 70 10 69 00
E-mail: info@dansk-aircondition.dk

Webbureau ITTP