Varmepumpe uden udedel og aircondition uden udedel

Hos Dansk Aircondition tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets klimaanlæg, som fx varmepumpe uden udedel og aircondition uden udedel. Disse alt-i-et klimaanlæg kan anvendes i alle typer af bygninger, og er den miljøvenlige løsning til både opvarmning og nedkøling.

Der er mange fordele ved en varmepumpe uden udedel. Klimaanlægget er nemt at rengøre og har en indbygget mekanisme, som sikrer automatisk fordampning af vand (kondensvandet) ved kølefunktion. Ydermere kræver denne type anlæg ikke installation af autoriseret kølefirma, så du kan selv installere pumpen.

Vi tilbyder service på aircondition uden udedel

Vores varmepumpe og aircondition uden udedel kan placeres næsten alle steder på en bygning, og har den store fordel, at alle komponenter er placeret i den indvendige unit. Til trods for dette har varmepumpen stadig et meget lavt indvendigt lydniveau, som kan komme helt ned på 27 dB(A).

Vores dygtige og engagerede medarbejdere vil altid gerne besøge dig og foretage en analyse af bygningen. Derefter kan vi foreslå den mest optimale løsning. Hvis det ønskes, kan vi naturligvis også foretage den korrekte installation af den nye aircondition eller varmepumpe uden udedel.

Vi udvælger vores produkter efter høje standarder, når det kommer til pris, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet. På den måde er vores kunder altid sikret, at deres produkter er af markedets højeste kvalitet. Desuden kan vi tilbyde Danmarks laveste pris på installation af varmepumpe eller aircondition uden udedel.

Prøv en all-in-one varmepumpe uden udedel

Vores all-in-one varmepumpe uden udedel er et miljøvenligt alt-i-et klimaanlæg. Du har mange muligheder for placering af din aircondition, når du vælger et anlæg uden udedel fra Dansk Aircondition. Anlægget kan både køle og varme luft.

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker et godt tilbud.

Kontakt os for at høre mere!

Vil du vide mere om, hvad indedel og udedel er? Eller ønsker du at høre mere om priserne på aircondition og varmepumpe uden udedel?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Udfyld formularen her på siden eller snd og en e-mail. Så kontakter vi dig.

Vi leverer, monterer og besøger kunder i hele landet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med installation af klimaanlæg!

Unico

  • Varmepumpe uden udedel
  • Nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige unit!
  • Varmepumpen kan installeres uden brug af aut. kølefirma
  • I varmefunktion, kan anlægget indstilles til en indvendig temperatur ned til 16℃.
  • Køle- og varmeydelse 1,8 / 1,7 kW.
  • Energiklasse A+A.
  • Indvendigt lydniveau helt ned til 27 dB(A).
  • Udendørstemperatur ned til -15℃ i varmefunktion.
  • COP værdi: 3,10.
Landsdækkende service
Vi kører i hele DK
Professionelle
Specialuddannet kølemontør
Eksperter på området
Over 20 års erfaring

Dansk Aircondition A/S

Ærøvej 3
9800 Hjørring
CVR: 21153192

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 70 10 69 00
E-mail: info@dansk-aircondition.dk

Webbureau ITTP